Jul & Partnere

Pålidelig tømrer med solidt håndværk til private og erhverv.

Jul og Partnere P/S ejes af Tømrermester Christian Jul Holm, og partnerne Rene Filtenborg og Martin Marker, som begge har været en del af byggebranchen i mange år.

Vores forretning er opbygget omkring, at vi vil drive en professionel håndværksvirksomhed. Men hvad betyder det for dig som kunde? Vi vægter kommunikation, gennemsigtighed og kvalitetsarbejde højt, så vi kan opbygge gode og langvarige kundeforhold, hvor du altid er tilfreds med det udførte arbejde, såvel som processen derhen. Vi er din pålidelige håndværker som kommer til den aftalte tid, laver det aftalte arbejde, og altid sørger for at holde dig underrettet om dit byggeprojekt, uanset projektets størrelsen.

Ud over at vi er dygtige tømrere, har vi også flere års erfaring med at styre byggeprojekter. Når du vælger os som din byggeleder, får du én kontaktperson fra Jul & Partnere, som følger dit projekt helt til dørs. Vi sørger for at aftale byggemøder, indhente tilbud fra de relevante håndværksgrupper, planlægger og koordinerer hele byggeriet. Du skal dermed ikke selv være tovholder på alt det praktiske, der har med dit byggeri at gøre, da det kan være lidt af en mundfuld.​

Vi varetager opgaver for både private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. For erhvervskunder kan vi tilbyde at sætte et team op af pålidelige håndværkere inden for forskellige fag, som fast vil servicere jeres ejendom. I vil stadig have jeres faste kontaktperson fra Jul & Partnere, og vi påtager os opgaven med at kontakte en af håndværkerne fra teamet, når de skal bruges.

Generelt får vi de fleste af vores nye kunder gennem anbefalinger fra tidligere kunder, som har været tilfredse med vores arbejde. Det tager vi som et stort skulderklap, og et tegn på at vi gør det godt. Hvis du ønsker at høre om mulighederne for dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.​

Kontaktoplysninger

Jul & Partnere P/S

Smedekrogen 26, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 82 83 00

E-mail: cjh@julp.dk