​Jul & Partnere

Totalrenovering​

Skal du igang med et byggeprojekt?

Har du en bolig som kræver en renovering? Vi kan udføre alle opgaver i forbindelse med din renovering. Vi tilbyder også at stå for byggestyring af dit projekt, så du slipper for koordinering og planlægning af de mange håndværkere.

En helrenovering kan ændre dit hus oprindelige stil og arkitektur, så du får det lige som du vil have det. Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, kan vi sammen tage en snak om dine ønsker til f.eks. gulve, lofter, køkken og badeværelse, samt husets inddeling af rum, hvis du ønsker vægge flyttet eller fjernet helt.

Når man er i gang med en stor renovering, giver det god mening samtidig at energioptimere huset - dette er godt for både miljøet, indeklimaet og de løbende varmeregninger. Energioptimering kan f.eks. gøres ved at efterisolere under gulvet, på loftet, udskifte vinduer og døre samt vurdere den eksisterende varmekilde i huset.

Hos Jul & Partnere udfører vi alle tømreropgaver i forbindelse med en større eller mindre renovering. Ud over at vi er dygtige tømrere, har vi også flere års erfaring med byggestyring, hvor vi sørger for at mureren, elektrikeren, VVS'eren og maleren kommer ind i renoveringen på de rigtige tidspunkter og laver det aftalte arbejde.

Ved at lade os stå for byggestyringen, slipper du for selv at kontakte alle håndværksgrupperne, indhente samtlige tilbud, planlægge og koordinere alle indsatserne. Du behøver kun at have kontakt til én person fra Jul & Partnere fra start til slut, som hjælper dig sikkert og trygt igennem din totalrenovering.

Kontaktoplysninger

Jul & Partnere P/S

Smedekrogen 26, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 82 83 00

E-mail: cjh@julp.dk