Mangler du ekstra plads i din bolig? ​

En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt dig.

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Hvis du ikke allerede har en klar plan over din nye tilbygning, kan vi give dig gode råd om udformning og materialer, samt sætte dig i kontakt med en arkitekt til dit projekt.

Når først selve designet af din nye tilbygning samt eventuelle godkendelser fra kommunen er på plads, indhenter vi tilbud fra alle relevante håndværksgrupper. Vi samler prisen til dig, og du vil kunne se prisen på de forskellige faggrupper - vi sætter nemlig stor værdi i gennemsigtighed i vores tilbud.

Under byggeriet står vi for planlægning og koordinering af de forskellige håndværksgrupper, så du ikke selv behøver at agere byggeleder. Du har altid kontakt til den samme person fra Jul & Partnere fra start til slut. Du skal blot læne dig tilbage, og glæde dig til din nye tilbygning!

Vi har mange års erfaring med både tilbygninger, udestuer og tagterrasser, samt andre bygninger der tilføjer ekstra plads på din ejendom, herunder opførelse af carport, værksted, skur, drivhus eller orangeri. Vi står altid klar til at tage en snak om dit næste byggeprojekt.

Kontaktoplysninger

Jul & Partnere P/S

Smedekrogen 26, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 82 83 00

E-mail: cjh@julp.dk