Solidt tømrerarbejde i høj kvalitet

Vi udfører alt arbejde inden for tømrerfaget, og vores erfarne team af håndværkere er dedikeret til at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hos Jul & Partnere sætter vi en ære i vores håndværk, og du får derfor altid udført et stykke arbejde, som vi selv kan være stolte af. Vi tilbyder en bred vifte at tjenester, og udfører både indvendige og udvendige tømreropgaver.

Tag
Et godt og tæt tag er afgørende for beskyttelse af dit hjem mod vind og vejr. Hvis dit tag generelt er i fin stand, kan vi tilbyde reparation eller udskiftning af skadede tagplader eller andre mangler på dit tag. Vi har også mange års erfaring med lægning af helt nyt tag, og mestrer både eternittag og tegltag samt tagpap og plasttag på f.eks. carport eller terrasse. Vi skifter også vindskeder, sternbrædder og tagrender.

Træterrasse
En terrasse tilføjer et ekstra uderum på de gode sommerdage, og kan med fordel også laves med overdækning, som skygger for solen eller holder duggen ude. Vi udfører træterrasser med enten trykimprægneret træ, hårdtræ eller komposit. Tag en uforpligtende snak med os om din drømmeterrasse, så vi kan finde den bedst mulige løsning.

Skur og carport
Vi bygger ofte skur og carport i forlængelse af hinanden, da man tit får udnyttet sin grund til fulde ved denne løsning. Men vi bygger også fritliggende skure, som passer godt ind til din ejendom. På både skure og carporte er det klassisk at vælge tagpaptag, plast/trapeztag eller ståltag.

Hegn
Du kan vælge plankeværk i flere forskellige materialer og udformninger: Hegn i trykimprægneret træ, vedligeholdelsesfrit komposithegn, klinkehegn, støjhegn, raftehegn... Listen er lang. Hvis det er tid til at få skiftet dit hegn, så tager vi gerne en indledende snak med dig om muligheder og materialer.

Gulve
Et gulv gør en kæmpe forskel i boligen, og ligger stilen an for hele husets indre. Et gennemgående gulv i hele boligen giver et sammenhængende helhedsindtryk. Vi lægger både plankegulve, slidstærkt laminatgulv eller fuldlimede trægulve. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forskellige typer af gulv.

Lofter og vægge
Det er blevet populært at lave flotte, glatte gipslofter i sin bolig. Vi tilbyder både nedrivning af eventuelt gamle lofter, samt opsætning af nye gipslofter eller loftbrædder. Hvis du vil have rykket en væg eller tilføjet en hel ny væg, bygger vi denne op med to lag gips på hver side.

Døre vinduer
Nye døre og vinduer er med til at effektivisere isoleringen af dit hus. De fås typisk som træ/træ - altså, træ både indendørs og udendørs, eller træ/alu - træ indvendig og vedligeholdelsesfri aluminium udvendig. Da vinduer og døre kan fås i mange forskellige former og farver, anbefaler vi altid at tage en snak med os om mulighederne. Vi kan også opmåle og bestille vinduerne for dig, så du ikke selv står med ansvaret for korrekt opmåling.

Isolering
Vi kommer gerne hjem til dig og ser, om vi kan optimere isoleringen af din bolig. Et hus der er godt isoleret, vil være billigere i varmeregninger, samt give et bedre indeklima. Samtidig er der i perioder mulighed for at søge tilskud fra staten til grøn omstilling af sit hjem, herunder efterisolering.

Skader på bygningsdele
Vi kan udføre skadesservice, hvis du har fået vandskade, fugtskade, stormskade, indbrud eller anden form for skade på din bolig. Vi har bred erfaring med skadesservice i samarbejde med forsikringsselskaber, så tøv ikke med at kontakte os med det samme, hvis du har brug for hjælp!

Kontaktoplysninger

Jul & Partnere P/S

Smedekrogen 26, 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 81 82 83 00

E-mail: cjh@julp.dk